Verdens største grønne investeringsfond på over 100 mia.kroner.

CIP bliver største konkurrent til Ørsted. hvor man nu kaster sig ind i et grønt hæsblæsende investerings kapløb. Foreløbig er der investeret 30 mia. kroner i solpark i Amerika. Og yderligere 15 mia. kroner er på vej.

Det er bl.a. oliekæmper som BP, Shell, Total, Equinor og Repsoil , der vil investere i offshore , skriver Bloomberg New Energy.

 

Flere af topfolkene i CIP kommer fra Ørsted. Så man forventer et run på alt offshore wind , som udbydes. Det er de lave renter i bankerne , der sætter kapitalerne i arbejde.

Afkast fra investeringer er trods alt noget større.

Ørsted konkurrenterne står bl.a. bag bygning biomasse kraftværker i England, vindmølleparkr i Australien og USA. Og hundredevis af kilometer nye kabelforbindelser på kryds og tværs af amerikanske stater i mellem-vesten , som Iowa og Illinois..

 

Så Ørsted får nu konkurrence. "Its is big time".

 

Se også:

 

https://finans.dk/erhverv/ECE12451721/copenhagen-infrastructure-partners-rejser-verdens-stoerste-groenne-investeringsfond/?ctxref=ext

 

https://ing.dk/andre-skriver/oersted-udbrydere-soesaetter-groenne-investeringer-imod-100-mia-kr-239299?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=ing_daglig

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework