Energy-Supply skriver om nærvarmesucces på Djursland.

Fjernvarmeværket i Trustrup-Lyngby på Djursland har stor succes med deres nye nærvarme koncept, hvor fjernvarmeværket driver og servicerer varmepumpeanlæg udenfor det normale fjernvarme net.

 

Ideen er at omfatte den kundegruppe der udskifter oliefyret men ligger for langt fra værkernes ledningsnet. Man tilbyder at udskifte varmeinstallationen med en varmepumpe , som så fjernvarmeværket ejer og servicerer . Abonnenten får "fjernvarme" på helt samme betingelser som de øvrige fjernvarme forbrugere. Dog med den forskel , at man tegner/ får en længerevarende kontrakt med faste priser.

 

Der er omkring 300.000 mulige nye kunder , som fjernvarmeværkerne på den måde på sigt kan få ind i portefølgen. En meromsætning som ellers ikke lå lige til højrebenet.

Allerede nu har Trustrup-Lyngby varmeværk i følge EnergySupply på 200 dage fået 100 anlæg installeret . Ikke bare på Djursland med udover flere kommuner i Danmark.

For den indsats fik værket Fjernvarmeprisen i 2019.

 

Danske Fjernvarmeværker vil nu kopiere konceptet på landsplan.

 

Se også:

 

https://www.energy-supply.dk/article/view/685639/100_anlaeg_pa_200_dage_naervarmesucces_pa_djursland_inspirerer?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework