Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Aflysning af Vesterhav Nord og Vesterhav Syd mølleparkerne koster nu arbejdspladser.

 

Bladt Industries i Aalborg der havde vundet entreprisen på monopæle og overgangsstykker for millioner til de kystnære havvindmølleparker går nu fra jobfest til reduktion af arbejdsstyrken.

Desuden skal bestillinger fra underleverandører nu udsættes mindst 3 år. Forudsat at man kan bevare ordren så længe.

Vattenfall , der er vandt hovedentreprisen, står med et seriøst alvorligt problem.

Og Bladt Industries har fået et stort hul i ordrebogen.

Så på grund af klager tæt på et folketingsvalg fra luksus sommerhusejere i bakkerne langs kysten mellem Herning og Lemvig kommuner ryger der 100 til 150 nye arbejdspladser og sandsynligvis andre faste jobs.

Og dertil kommer vindmølletårne, naceller og vinger , der heller ikke skal bygges foreløbig om nogensinde. Vindkraften er efterhånden en stor aktør i jerniundustrien. Men det er sjældent firmaer kan tåle "stop-go" effekten i produktionen ret mange gange. Speciet når vi taler om investeringer i millionklassen.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/656382/udskudte_havmolleparker_koster_bladt_aflyser_jobfest?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

https://nordjyske.dk/plus/erhverv/staalgigant-satsede-paa-hundredvis-af-nye-arbejdspladser-nu-er-jobfesten-aflyst/6c23e980-6f77-4ab2-8382-111626a580e7

Ian

Dagens vits

En mand opsøgte en spåkone og satte sig ned foran krystalkuglen. - "Jeg kan se, at du er far til to børn", sagde spåkonen. "Det er noget, du tror", svarede manden. "Jeg er far til tre børn." Spåkonen smilede og sagde: - "Nej, det er noget, DU tror."
Nive info
Gå til toppen