Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Valget nærmer sig og de politiske overbud vokser dag for dag. For hvem vil ikke være grøn ?

 

3 havmølleparker er på vej til realitet , godt nok bremset politisk i øjeblikket, men dog på vej.

Det er Krigers Flak i Østersøen , Vesterhav Syd og Vesterhav Nord i Nordsøen, som vi på det sidste har hørt så meget om. Og nu foreslår Socialdemokratiet yderligere 2 havvindmølleparker.

Det har fået statsministeren til at foreslå yderligere 12 nye placeringer. Så en ny screening af de danske farvande må formodes at være undervejs.

For i følge statsministeren rummer energiforliget mulighed for at opstille 10 GigaWatt og det kan jo fint rumme yderligere ekspansion.

Socialdemokratiets formand Mette Fredriksen forestiller sig udviklinges ambitioner speedet op , så Danmark fremstår som et grønt foregangsland. Så det er kun et spørgsmål om at finde finansieringen .

Herop til valget er der i hvert tilfælde stor velvillighed.

Hvis man reelt vil udfase både diesel og benzin i 2030 , så bliver behovet for ladestandere og ikke mindst strøm en hurtig udfordring, som p.t. ikke kan implementeres. Der er simpelthen ikke energi nok i elnettet.

Se også:

https://www.energy-supply.dk/article/view/651473/lokke_der_er_mulighed_for_12_ekstra_havmolleparker

Ian

Dagens vits

Far, er det rigtigt, at man bliver til støv, når man dør? Ja, min søn, det er det. Så ligger der en død mand under min seng.
Nive info
Gå til toppen