Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Med en højde på 275 meter søger European Energy om revitalisering af gammelt project.

 

En byggesag fra før krisen kan nu revitaliseres i Fredrikshavn. Hvor man allerede tidligt var ude med planer om kystnære vindmøller.

Den oprindelige plan var møller med en totalhøjde på 200 meter, men udviklingen er jo siden 2008 gået videre , så møllerne er blevet større.

Idag søger man om opstilling af 6 stk 275 meter høje offshore møller udfor Fredrikshavn. Skriver energistyrelsen online. Det betyder at der ansøges om møller med vinger på min. 80 meter. Og så er i på en Vestas V164-8til 9MW. Eller en tilsvarende Siemens megamølle.

Fordelen ved kystnære p+laceringer er , at møllerne kan indgå i stabiliseringen af det lokale net. Og der ikke er langt til service i tilfælde af problemer.

De store meget langsomtgående møller støjer ikke og ødelægger ikke synsindtrykket.

Så det vi mange steder blive en vind vind situation.

Se også:

https://ens.dk/sites/ens.dk/files/Vindenergi/screening_af_kystnaere_havmoeller_oktober_2012.pdf

http://dkvind.dk/fakta/P4.pdf

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen