Miljøforbistring står nu i vejen for grøn energi.

Med vandflagermus og alskens "sjældne" insekter stoppes udbygningen af vindkraft på land. Og alternativet er kulfyrede elværker der luftforurener med røg, støv og CO2. Forurening der kommer over Nordsøen fra England , fra vores trafik og industri.

Forureningskilder der ødelægger 100 procent mere natur end nye vindmøller på land ville gøre.

Men frelste miljøfolk i nævn og ministerier stopper gang på gang den forurenings fri grønne energi.

Så der er behov for nye øjne på miljøet og miljøministeriet.

 

Det kan ikke være meningen at vi skal stoppe de gode løsninger udfra ideer om at bevare hvad som helst ligegyldig biologi. Som vandflagermus ved Thyborøn , hvor dyret aldrig har været.

Det er ligesom fredning af måger , der har udviklet sig til belastende flyvende rotter . Der hærger byer med nye rededannelser og marker med ukontrollerede hære .

En ting er fornuft en anden ting er logik. Fredning af hærgende skarver og måger kan aldrig være et emne , der skal overskygge en logisk udvikling.

Der er behov for en kraftig miljø kritik af gældende praksis.

 

Store vindmøller der kun roterer med 6 omdrejninger i minuttet , hverken støjer eller forurener, så lidt at de kunne stå i kanten af nationalparkerne uden problemer , men de behandles som miljø pest.

Og de ville kunne producere en masse grøn strøm til både biler og opvarmning.

Danmark kunne bruge en masse elektricitet fra vind og andre grønne energikilder, men lovgivning og manglende forståelse af miljøkonsekvenser spænder tit og ofte ben for en fornuftig udvikling.

 

Nogle industrier vil forurene med CO2 uanset hvad vi gør. Så hvorfor ikke fremme den grønne energiproduktion og anvendelse og fjerne de lette CO2 kilder , som for eksempel trafik og opvarmning. Det er ikke gjort med varmepumper uden , at elproduktionen også er grøn.

Og her halter den lokale VE produktion fra vind og sol langt bagefter.

En energiproduktion der burde fritages for miljø nørders manglende indsigt.

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework