Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Ingeniørens nyhedesstrøm

Inginørens nyhedsfeed bliver løbende opdateret, klik på en af artiklerne for at læse hele artiklen.

 1. Vind med Ingeniørens julekalender: 16. december

  Vær med i Ingeniørens julekalender 2018. Hver dag med nye præmier!
 2. Vattenfall får grønt lys til Danmarks største vindmøllepark på land

  Aalborg og Himmerland kommuner har nu - efter en lang planlægningsproces - givet energiselskabet Vattenfall lov til at etablere fase 2 af det, der bliver Danmarks største vindmøllepark på land.
 3. Elektrolyse er kernen i at udnytte brint

  Der er tre veje, man kan gå, når man skal spalte vand til brint og ilt: alkalisk elektrolyse, PEM-elektrolyse og fastoxid-celler.
 4. Podcast-special: Brint er på vej ud af elbilens skygge

  Brint har hidtil spillet en noget tilbagetrukket rolle i energidebatten – i hvert fald i Danmark, hvor der i dag blot kører 82 brintbiler. Men i Østen sker der en stor udvikling inden for brintkøretøjer og de tilhørende tankstationer.
 5. Brintfolket vejrer morgenluft

  Brint har hidtil spillet en birolle i energidebatten. Men nu kommer der langt større fokus på den centrale rolle, brinten spiller i den grønne omstilling.
 6. Import af affald er kun en god idé de næste ti år

  Fjernvarme fra importeret affald er ikke længere en klimamæssig fordel, når konkurrencen fra renere energikilder øges, viser ny analyse fra DTU.
 7. Enkel metode skaber overophedet damp med almindeligt sollys

  Med billige materialer, sollys og vand kan en ny teknik udviklet på Massachusetts Institute of Technology skabe 130 grader varm vanddamp. Så kan medicinsk udstyr steriliseres langt ude i ødemarken.
 8. Minister afviser genberegning af Baltic Pipe i lyset af Parisaftalen

  Hvis vi lever op til Paris-aftalen, skal vi være CO2-neutrale i 2050. Alligevel budgetteres gasledningen med at skulle tilbagebetales helt frem til 2053. En genberegning er ikke relevant, hedder det i et svar fra ministeren.
 9. Vind med Ingeniørens julekalender: 12. december

  Vær med i Ingeniørens julekalender 2018. Hver dag med nye præmier!
 10. Den amerikanske a-kraft-industri kæmper for sin overlevelse

  I sammenligning med Rusland og Kina er USA er blevet irrelevant for den nukleare industri, mener bekymret amerikansk ekspert, som kæmper for at vende udviklingen.

Dagens vits

Lille Per til sin storesøster... - Snøft snøft, jeg kom til at tabe min sparegris og nu er den gået i stykker. - Så, så...du må da godt putte pengene i min i stedet.
Nive info
Gå til toppen