Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 


Energistyrelsen - 2017-05-05

 


 Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt er med, når Energistyrelsen i dag indvier Center for Energiadministrations nye domicil på Niels Bohrs Vej 8 i Esbjerg. Energistyrelsen har gennemført udflytningen af Center for Energiadministration som en del af regeringens plan for udflytning af statslige arbejdspladser ”Bedre Balance”.
Når energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt i dag klipper snoren, markerer det en væsentlig styrkelse af energiområdet i Esbjerg. Det nye driftscenter og dets ca. 75 medarbejdere vil have fokus på at levere sikker, effektiv og fremtidssikret administration af puljer og ordninger til glæde for hele Danmark.
”Energistyrelsen og Energinet.dk har gjort et imponerende stykke arbejde i forbindelse med udflytningen, og jeg er sikker på, at det gode arbejde vil komme Center for Energiadministrations mange kunder og dermed os alle sammen til gode. Det nye center bliver afgørende for, at Energidanmark får en smidig og professionel administration i forhold til de vigtige tilskudsordninger inden for blandt andet energiforskning og støtte til vedvarende energi, som vi har i Danmark”, siger energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.
Sammenlægning skal styrke energiadministration
Som en del af udflytningsplanerne bliver Energistyrelsens Center for Energiadministration slået sammen med en række lignende myndighedsopgaver i regi af Energinet.dk.
”Vi har i dag glæden af at indvie Center for Energiadministrations permanente lokaler. Med de flotte, nye rammer på plads, ønsker jeg en god start for Energistyrelsens tilstedeværelse i Esbjerg. Jeg er sikker på, at det vil styrke energiadministrationen at samle Energinet.dk’s og Energistyrelsens energiadministrative opgaver under samme tag”, siger direktør for Energistyrelsen Morten Bæk.
Energinet.dk’s opgaver overgår pr. 1/1 2018 til Energistyrelsen, men allerede nu arbejder de nye kolleger tæt sammen. Sammenlægningen af opgaverne styrker muligheden for at dele viden, tænke systematisk på tværs og følge struktureret op på effekten og kvaliteten af administrationen.

Dagens vits

Svigermor er ved at plukke solbær. Hendes svigersøn kommer forbi, og spørger: - Hvor længe har du tænkt dig at plukke bær? - Mindst et par timer endnu. - Fint. Så er det ikke nødvendigt, at jeg sætter fugleskræmsel op.
Nive info
Gå til toppen