Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Morsø kommune har givet byggetilladelse til husstandsmølle nær Morsø Flyveplads.

 

Et ophidset indlæg i Nordjyske sender husstandsmølle til tælling. Og det på trods af at hele byggesagen har været igennem en grundig sagsbehandling i kommunen.

I dag står der så en nyopført husstandsmølle umiddelbart nær landingsbanen på Morsø Flyveplads. Og det betyder , at trafikken på flyvepladsen af sikkerhedsmæssige årsager nu må stoppes.

Morsø Flyveplads er en af de meget få flyvepladser i regionen , der benyttes af svævefly. Så et flyforbud vil være fatalt for svæveflyaktiviteter fremover.

Med lidt omtanke kunne man let flytte husstandsmøllen længere væk og på et lavere tårn. Uden at det vil give de store problemer . Men nu synes ballade uundgåelig.

'

Man kunne jo godt tro det værdste om myndighederne, der just ikke har været særligt interesserede i de små husstandsmøller. Nu kommer konflikten ligesom politisk belejligt.

Eneste taber bliver landmanden , der i god tro med byggetilladelse, står med problemet.

Med ovrskriften "Farlig Placering" er konflikten ligesom kridtet op.

Så nu må privatflymforretningsfly ,ambulancefly og svævefly holde sig fra lokaliteten nær Erslev på Mors.

Se også:

https://nordjyske.dk/plus/morsoe/farlig-placering--ulovlig-vindmoelle-stopper-al-flytrafik/cf814c6b-f1af-44ba-b656-cc455c9b34c1

Ian

Dagens vits

En mand opsøgte en spåkone og satte sig ned foran krystalkuglen. - "Jeg kan se, at du er far til to børn", sagde spåkonen. "Det er noget, du tror", svarede manden. "Jeg er far til tre børn." Spåkonen smilede og sagde: - "Nej, det er noget, DU tror."
Nive info
Gå til toppen