Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Vesterhav Syd og Vesterhav Nord bliver nu forsinket mindst 3 år.

 

Vattenfalls vundne licitations tilbud er tilsyneladende ikke godt som Energiministeriet oprindelig lagde ud med. I det ministeriets eget Energiklageudvalg har sendt projekterne ud i uvis miljø karrusel.

Her troede elselskabet at alle guder var taget i ed og investerede millioner i bundundersøgelser , i transformatorknudepunkter og i højspændingskabler. Og så skal det hele vendes på hovedet her i tolfte time. Med store omkostninger til følge.

Havde situationen været normal ville man have begyndt funderinger m.v. allerede om 3 måneder. Så nu skal alt muligt stoppes og aflyses. Ja , gruppen af ingeniører mister jo nok også arbejdet indtil videre.

Det er ejerne af luksussommerhusene langs Vestkysten, der har sat himmel og jord i bevægelse for at harpunere licitations projektet. Idet de vil have møllerne udenfor jysk synsfelt. Og ikke 4 til 10 kilometer ude i vandet.

Samtidig står kommunerne i Thyborøn og Hvide Sande med store opmarch arealer , der alligevel ikke kan bruges til formålet. I hvert tilfælde ikke før flere år ud i fremtiden om nogensinde.

Det hele sker samtidig med at Christiansborg skal ud i valgkamp og politikerne på tinge skifter mening . Så ingen ved hvordan det ender udover Vattenfall , der i god tro investerede i en hurtig bygge optakt . Og nu står med "aben".

Se også:

https://ing.dk/artikel/vrede-borgere-saetter-havvindmoeller-vesterhavet-paa-pause-225087

https://www.energy-supply.dk/article/view/654361/sommerhusejeres_protester_udskyder_danske_havmolleparker_tre_ar

Ian

Dagens vits

En mand kommer ind til bageren, og siger at han skal have en pose vaniliekranse. Bageren giver ham posen, hvorefter manden spørger, hvordan de laver hullerne i vaniljekransene. Bageren tager manden med ud bagved, hvor der sidder en elefant og stikker pikken igennem vaniljekransene. "Nej, det er fandme for ulækkert siger manden". "Nå, det er ingenting", siger bageren, "så skal du se når den fylder flødeskumskagerne?"
Nive info
Gå til toppen