Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

På trods af en turistmæssig velbesøgt sommer i Thy har Besøgscenter Østerild stort underskud.

 

Besøgscentret ved statens teststation i Østerild /Frøstrup området er kommet ud af året med et underskud på minus 230.000 kroner udover det budgeterede.

De smukke bygninger som skulle have tiltrukket mange betalende gester er tilsyneladende inde i en krise. Og det selvom man har mange guidede ture ud til de over 200 meter høje testmøller i området. Udstillingen træjkker tilsyneladende ikke et stort nok betalende publikum.

Så er det spørgsmålet om det er konceptet eller den aktuelle interesse det er galt med.

Thisted kommune satsede stort , da det hele var nyt. Måske mangler man et trækplaster i situationen.

Folkecentrets mølle på Hanstholm Havn , som man ved besøg kunne komme op i , er nu taget ned.Den var en succes. Besøgscentret har ikke noget tilsvarende.

Folk vil gerne have oplevelser udover plancher og billeder.

Det er ikke nok at gå rundt mellem megamøller på en lige vej.

Et underskud på en årsløn fremmer just ikke aktivitetsniveauet. Specielt hvis det skal hentes ind ved besparelser. Måske hele konceptet har været for skrabet fra begyndelsen.

Ian

Dagens vits

En mand opsøgte en spåkone og satte sig ned foran krystalkuglen. - "Jeg kan se, at du er far til to børn", sagde spåkonen. "Det er noget, du tror", svarede manden. "Jeg er far til tre børn." Spåkonen smilede og sagde: - "Nej, det er noget, DU tror."
Nive info
Gå til toppen