Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

På trods af en turistmæssig velbesøgt sommer i Thy har Besøgscenter Østerild stort underskud.

 

Besøgscentret ved statens teststation i Østerild /Frøstrup området er kommet ud af året med et underskud på minus 230.000 kroner udover det budgeterede.

De smukke bygninger som skulle have tiltrukket mange betalende gester er tilsyneladende inde i en krise. Og det selvom man har mange guidede ture ud til de over 200 meter høje testmøller i området. Udstillingen træjkker tilsyneladende ikke et stort nok betalende publikum.

Så er det spørgsmålet om det er konceptet eller den aktuelle interesse det er galt med.

Thisted kommune satsede stort , da det hele var nyt. Måske mangler man et trækplaster i situationen.

Folkecentrets mølle på Hanstholm Havn , som man ved besøg kunne komme op i , er nu taget ned.Den var en succes. Besøgscentret har ikke noget tilsvarende.

Folk vil gerne have oplevelser udover plancher og billeder.

Det er ikke nok at gå rundt mellem megamøller på en lige vej.

Et underskud på en årsløn fremmer just ikke aktivitetsniveauet. Specielt hvis det skal hentes ind ved besparelser. Måske hele konceptet har været for skrabet fra begyndelsen.

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen