Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Til juli står et 5500 MWh Arcon SunMark solfanger anlæg krar til fjernvarmen.

Skriver Energy-Supply online.

 

Dertil kommer back-up fra et 6 MW stort biomasseanlæg plus akkumuleringstank.

Fjernvarme solfanger arealet bliver på 12.000 kvadratmeter.Hvor hvert panel er på omkring 12 m2. Det vil sife omkring 1000 paneler.

Kombinationen mellem solvarme og et back up system er efterhånden meget udbredt. Og de fleste anlæg kommer fra Arcon-Sunmark i Østhimmerland.

Back up kan være naturgas kraftvarme, ren naturgasfyr, flis og træpiller.

Det nye anlæg forventes at kunne dække 20 procent af forbruget.

Varmeværket Balling-Rødding Varmeværk er en ny fussion af to fjernvarmeværker , der via en 2500 kubikmeter lagertank og rørsammenlægning mellem Balling Fjernvarme og Spøttrup Varmeværk trækker et stort netværk i Salling.

Solvarme og træflis bliver en stabil og omkostningseffektiv varmeløsning udtaler formanden for Balling-Rødding Varmeværk til Energy-Supply.

Godt at se at der fortsat bliver opstillet nye fjernvarmesolanlæg

https://www.energy-supply.dk/article/view/645289/nyt_varmevaerk_slukker_for_kedlerne_hver_sommerAC

https://www.brvv.dk/

https://www.energy-supply.dk/procurement/view/42788/ballingrodding_faellesvaerk_bygning_maskinentreprise_solvarmeanlaeg_og_tank

Ian

Dagens vits

En kvinde møder en mand, og tager med ham hjem. Hans soveværelse er fyldt med hundredvis af bamser, delt op i størrelser, og arrangeret på store hylder. Hun vælger ikke at sige noget, men er rørt over hans ømhed. Efter de har været i seng sammen, spørger hun, om han var tilfreds. - Tja. Du kan tage en bamse fra den midterste hylde...
Nive info
Gå til toppen