Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Skrot din gamle dieselbil og modtag 5000 i skrotningspræmie.

 

Ekstraordinært sætter miljøministeren skrotningspræmien for dieselbiler op her i foråret.

Idet præmien forhøjes fra 2200 kroner til 5000 kroner for en kortere periode.

Man glemmer at en ny bil koster det dobbelte i vægtafgift , så en udfasning af de lidt ældre primært varevogne giver straks forhøjede afgiftskroner i statskassen. Alene det betaler det første halve år for hele øvelsen. Og årene efter , forudsat man køber en ny bil, er dobbelt op i afgifter.

Så der er intet helligt over temposkiftet , når det tjener ekstra godt fremover.

I følge Børsen online træder den nye ordning i kraft allerede den 1 februar i år.

Ordningen gælder dieselbiler fra før 2006.

Miljøministeren regner med at 36.000 dieselbiler bliver skrottet. Biler der i dag betaler 5000 kroner om året erstattes så med blier der koster 10.000 i afgift om året.

Den lille øvelse giver , hvis alle 36000 falder for "fristelsen" en ny bundlinie i statens afgifts kontor på 36.000 gange 5000 kroner = 180.000.000 kroner (ud af den blå luft).

Idet man udadtil vil have de gamle forurenende maskiner pensioneret. Og derfor yder 2800 kroner for at speede processen op . (inden valget i juni).

Læs også

https://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/376169/5000_kroner_for_den_gamle_dieselbil.html?utm_source=all_rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_feed

Ian

Dagens vits

En mand opsøgte en spåkone og satte sig ned foran krystalkuglen. - "Jeg kan se, at du er far til to børn", sagde spåkonen. "Det er noget, du tror", svarede manden. "Jeg er far til tre børn." Spåkonen smilede og sagde: - "Nej, det er noget, DU tror."
Nive info
Gå til toppen