Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

Borgernes elforbrug skal overvåges for at komme snyd med kontanthjælp og andre ydelser til livs.Skriver politikken online og andre.

 

For at kunne følge klienters adfærd på en angiven adresse ønsker man nu at kunne overvåge elforbruget. Idet forbruget skønnes at følge brugen af lokaliteten.

I første omgang ønsker man tilsyneladende at aflæse en lille gruppe borgere, men vi ved fra mange andre situationer, at det har med at eskalere.

Så snart vil det betyde overvågning af alle borgeres elforbrug.

Det er nok derfor man nu kræver solpanel elektricitet udskildt fra stam måleren. (der har man åbenbart været lovlig tidligt ude).

I andre lande er der videoovervågning af nøgle trafik knudepunkter. Og det ved vi fra England er eskaleret voldsomt til enormt megent videoovervågning , som man kender til.

Andre lande følger tilsyneladende med i hurtig rækkefølge.

Så er det ikke længere "snyd med kontanthjælp" men adfærds registrering ,dyneløfteri ,trafik forseelser og meget mere. A la Fagre Nye Verden.

Tænk hvad der nu sker 20 år frem ?

Krimininaliteten nedbringes tilsyneladende ikke. Men det gør måden det sker på.

For allerede nu overvåges internettet efter alt at dømme på mange vinkler.

Produktion af elektricitet på egne VE anlæg kan let komme i klemme.

Se også:

https://fagbladet3f.dk/artikel/regeringen-vil-overvaage-lediges-elforbrug

https://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/367814/regeringen_klar_til_at_overvaage_dit_elforbrug_-_for_at_stoppe_lediges_snyd.html

https://politiken.dk/indland/politik/art6674920/Regeringen-vil-overv%C3%A5ge-dit-elforbrug-for-at-fange-lediges-snyd

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen