Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Det er løftebrud når staten vil sende en ekstraregning til 85.000 solcelleejere .Skriver Energy Supply online.

 

PV eller photo volt anlæg er tilsyneladende blevet tabt på gulvet i et nyt energiforlig.

Staten der indgik en langtidsaftale med solcelleejere i 2012 udskriver nu en ekstraregning i forbindelse med det "nye" energiforlig (2018). Selvom det gamle forlig fredede hele solområdet frem til 2032.

Det har fået Landsforeningen af Solcelleejere til øjeblikkelig at trække energiministeren og ministeriet i retten. Idet det nye energiforlig synes indgået mod bedre vidende og med en slet skjult dagsorden indbygget.

"Uanset hvordan man vender og drejer sagen, så blev der indgået en klar aftale af en række partier i Folketinget i 2012. Nu ændrer ministeriet og ministeren tilsyneladende opfattelse af den aftale" Skriver Energy Supply.

Se også:

http://magasinet.denfo.dk/2018/03/04/denfo-har-d-2-marts-2018-stillet-energi-forsyning-og-klimaminister-lars-chr-lilleholt-et-ultimatum/

https://ing.dk/artikel/solcelleejere-truer-energiminister-med-staevning-maalersag-211054

https://www.energy-supply.dk/article/view/612045/vrede_solcelleejere_loftebrud

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen