Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Siemens-Gamesa udskifter nu deres testmølle på stand 6 i Frøstrup.

 

Sidst der skete en nedtagning af en testmølle i Frøstrup var det i forbindelse med et større Vestas havari . De andre møller på testcentret har gennemgået service ,ombygninger og udskiftninger lige siden.

Men en dag kan man ikke ombygge mere . Og en ny konstruktion ville kunne bruge placeringen bedre. Så nu må SWT 8.0 lade livet for nye tiltag.

Men det kræver kraner , der kan nå godt op i højden. SWT 8.0 var født med en navhøjde på 120 meter. I fremtiden bliver tårnene endnu højere.

Det er kun 1½ år siden testmøllen blev opsat, så udviklingen går hurtigt.

Alt bliver imidlertid i følge Nordjyske online taget ned og skrottet. Og en nyere version af SWT 8,0 forventes opstillet i den kommende tid.

Stumper fra møllen placeres ved besøgscentret , så publikum kan få indblik i teknologien.

Imens venter vi på et nyt tårn , der fragtes til Hanstholm .

Se også:

https://nordjyske.dk/nyheder/skiftedag-paa-testcentret-i-oesterild/03a870d4-4791-473a-a4f1-3ba64bb5c4b2

Ian

Dagens vits

Åge og Hans er brødre og har boet sammen i mange år i Århus. De er bl.a. beskæftiget med at dele aviser ud hver dag i byen. En dag da der var bidende koldt og snestorm foreslår Åge,at de ikke skal dele aviser ud. Hans nikker samtykkende. Lidt efter er Hans ved at tage overtøj på og på vej ud af døren, Åge spørger ham, om hvor han skal hen. eg tager ud på vores rute og fortæller,at vi ikke kommer i dag p.g.a. vejret
Nive info
Gå til toppen