Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

I følge energi-,forsynings- og klimaminister Lars Chr.Lilleholt vil regeringen nu bygge danmarks største havvindmøllepark.

 

Intet er tilsyneladende stort nok sålænge beslutningerne først skal implementeres i en af de kommende valgperioder. Så her i det gode vejr meddelte man fra en ekskursion på Øresund , at nu planlagde man Danmarks største havvindmøllepark.

Et anlæg der skal kunne dække de 7 største byers samelede energiforbrug. Og det vel at mærke før man har godkendelser ogt finansiering på plads.

Skåltaler har vi hørt mange gange før. Alene Krigers Flak var nær 15 år undervejs. Og der bygges stadig. Nu skal man finde plads til 800 MW af de allerstørste anlæg.

Og det sker typisk på relativt lavvandede lokaliteter eller på kostbare fundamenter i Nordsøen.

Efter regeringen har solgt DONG til udlandet er det ikke mere skatteyderpenge der arbejder. Så vi må regne med et helt nyt selskab. Et er sikkert det etableres nok kun med salg for øje.

For alt hvad der kan sælges af statens og samfundets er efterhånden blevet solgt.

Så indtil nu har vi kun haft en regering af ophuggere og afviklere. Det koster naturligvis ingenting af udstille sig med "grøn" staffage , når det først skal ske om føje år.

Planen er på en ikke nærmere defineret lokalitet at bygge 50 til 75 megastore vindmøller, der

tilsyneladende skal have mål som den amerikanske G.E Wind mølle på 10 MW.

Og det med en tårnhøjde på 250 meter og vinger omkring 100 meter. Så tårnet alene må blive 145 meter. Vestas og Siemens er ikke helt deroppe endnu. Men LM Wind leverer nu en 107 meter vinge til GEs forsøgsmølle.

Så må vi håbe det kan holde i længden.

Projektet ventes sat i søen i perioden 2024 til 2027.

Se også:

https://ing.dk/andre-skriver/regeringen-vil-bygge-stoerste-havvindmoellepark-danmark-211856

Ian

Dagens vits

En mand opsøgte en spåkone og satte sig ned foran krystalkuglen. - "Jeg kan se, at du er far til to børn", sagde spåkonen. "Det er noget, du tror", svarede manden. "Jeg er far til tre børn." Spåkonen smilede og sagde: - "Nej, det er noget, DU tror."
Nive info
Gå til toppen