Built with JSN PowerAdminBuilt with JSN PowerAdmin

 

See other templatesSee other templates

 

 

Et ukendt antal solcelleanlæg ligger nu på kommunale,bygninger, kommunale skoler,kommunale børnehaver og kommunale plejehjem. Dem gør energiministeren med et pennestrøg ulovlige.

 I god tro har kommuner over hele landet fulgt myndighedernes opfordringer om at spare på energien og reducere CO2 udledningen. Og opsat solpaneler på de frie tagarealer. Solceller, der i sommerhalvåret kunne rducere kWh forbruget. Men det er nu ulovligt.

Hvad der sidder på 1000 vis af tage i Tyskland møder ingen fortåelse i Danmark. Og nu fratages kommunerne muligheden for at have rentable installationer.

Man skal tvinges til at afregne til takster under det rentable. Hjælpeskolen har tilsyneladende overtaget regnedrengenes funktion i Energistyrelsen.

Det der er opsat efter gældende rgler kan man ikke sådan med tilbageførte argumenter skrotte uanset hvem der ejer eller bruger anlæggene. Og med Tyskland i mente ved vi, at det skyldes udelukkende danske politikker , at det skrider så elendigt frem herhjemme. Og ikke EU regler.

Foreløbig er der "afsløret" anlæg til 25 mio. kroner. Man kan spørge om den DDR inspirerede vendetta mod solfangeranlæg er i ånd med folk eller imod folk ?

Vi har brug for en ekspansiv VE energipolitik og ikke det modsatte.

Se også:

https://ing.dk/artikel/energistyrelsen-forventer-flere-ulovlige-solcelleanlaeg-kommunerne-210834?utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=ing_daglig

https://www.kommunen.dk/artikel/kommunernes-ulovlige-solcelle-anlaeg-blev-aldrig-slukket

https://www.tvmidtvest.dk/artikel/ny-lovfortolkning-goer-ellers-lovlige-solceller-ulovlige

Ian

Dagens vits

En mand opsøgte en spåkone og satte sig ned foran krystalkuglen. - "Jeg kan se, at du er far til to børn", sagde spåkonen. "Det er noget, du tror", svarede manden. "Jeg er far til tre børn." Spåkonen smilede og sagde: - "Nej, det er noget, DU tror."
Nive info
Gå til toppen