Forbrugerombudsmanden har politianmeldt to energiselskaber for ulovligt telefonsalg.

Vi har alle prøvet det , når telefonsælgere uanmeldt tæppebomber vores telefonnumre. Og mange har derfor fået spærret telefonnummeret var Robinsonlisten, men det holder tilsyneladende ikke de pågående sælgere væk. For nu har Forbrugerombudsmanden udstukket bøder til to af dem, men der er langt flere synder i havet.

 

Og man skal passe på ( her en lokal sag) : For pludselig er din telefon og el lukket ned. Officielt fordi du ikke har betalt til de ny administratorer. Men du har aldrig flyttet dit engagement. Det har telefonsælgerens firma gjort for dig.(uden videre).

Og der blev krævet 5000 kroner for at komme tilbage og få lukket op for strømmen igen.

 

En anden hændelse: De nye administratorer i et andet tilfælde sender ikke el-regningen hvert kvartal eller halve år eller år, men hver måned. Og når man ikke at betale pålines der 100 kroner i bøde. I princippet 100 kroner ekstra hver måned m.v. og det kan let blive 1200 kroner oveni elregningen.

 

Der er tilsyneladende mange telefonsælgere ansat i flere opsøgende nye elseskaber, som du hardig har hørt om. De sælger næsten alle grøn strøm men vil ikke købe strøm fra din vindmølle. Så hvor er så det grønne stampet op fra ?

 

De to selskaber der er politianmeldt af Forbrugerombudsmanden er Modstrøm og Natur Energi, der begge har fået bøder i flere hundredetusinds klassen. Ikke bare for at sælge uden ejerens acept, men for at presse på flere gange. Endda selvom telefonen står på Robinsonlisten.

 

Så bliver du kontaktet uanmeldt: så læg på med det samme.

 

Se også:

 

https://www.energy-supply.dk/article/view/741046/to_energiselskaber_politianmeldt_for_ulovligt_telefonsalg_igen?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

 

https://www.borger.dk/bolig-og-flytning/beskyttelse-mod-reklamer/Robinsonlisten-markedsfoeringsbeskyttelse

 

https://www.modstroem.dk/

 

https://www.natur-energi.dk/

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework