Varme fra elnettet fremfor naturgas, oliefyr ,kul og stoker.

I lande med billig elektricitet som Sverige og Norge er elvarme og varmepumper udbredt.

Kun prisen på elektricitet får her folk til at investere i brændeovne og andre alternativer. Så her konkurrerer prisen på træ med prisen på elektricitet.

 

I Danmark var oliefyr det mest almindelige, for vi har dyr el, nu overtager fjernvarme og varmepumper markedet. Men ude i horizonten kommer overskuds elektricitet fra de store vindmølleparker, hvis der kommer rimelige ordninger. Så vil energi varme lagre overtage varmepumpe ekspansionen.

 

For der er masser af billig elektricitet om natten og når det stormer, som elværkerne forærer væk til udlandet. Fordi staten ikke under befolkningen af få del i overskudsproduktionen.

Man vil have både afgifter og moms af de lokale .Og så er vi langt oppe over havde der er rimeligt.

 

Man får kun en klimagevinst , hvis man selv bruger sine ressourcer.

Og skal vi reducere CO2 forbruget inden 2030 så kræver det anderledes aktive initiativer.

 

For eksempel burde man fritstille alle husstandsmøller for alle mulige snærende bånd. Det ville give en elektrisk merproduktion og samtidig et øget privat engagement.

Jo mere billig elektricitet og egenproduceret elektricit des hurtigere vil der komme en omstilling til el-opvarmning og elektriske biler.

 

Se også

 

https://www.energy-supply.dk/article/view/738367/elektrificering_its_electrifying?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework