Farum Fjernvarme leverer geotermi koncessionen tilbage.

En lovende udnyttelse af jordens varme undergrund er sat på pause. Idet den økonomiske platform bag projektet er for usikker.

Som vi så ved Kvols nær Viborg så forsvandt de lovede støttekroner via Energistyrelsen ud u den blå luft og fjernvarmeforbrugerne i området fik regningen tvunget ned over hovedet.

Den situation vil Farum tilsyneladende ikke løbe.

Der er for usikre parametre , som der ikke er taget i ed.

 

Danmark har ellers alle muligheder for at etablere meget billig fjernvarme . Eftersom der jo ikke er ret meget mere end 2 kilometer ned til rimelig varme. Så det er tudetosset ikke at være anderledes progressiv på området.

 

"I tilfælde af ændrede rammevilkår, som muliggør en sikker etablering geotermisk anlæg , kan der foretages en revurdering, og evt. genansøgning kan komme på tale," skriver Farum Fjernvarme.

 

"Farum Fjernvarme har brugt de sidste 8 år på efterforskning og resulaterene peger på at der er et stort potentiale." Skriver Energy-Supply online.

 

Se også:

 

https://www.energy-supply.dk/article/view/728845/farum_fjernvarme_dropper_geotermiplaner?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework