Direktøren for Wind Denmark Jan Hylleberg opfordrer politikerne til at ændre energiforliget.

En kæmpe logistik-fejl fra 2018 opbremser nu hele den grønne sektor. En regnefejl af den type, at man åbenbart nu står med stop for alle landmøller.

Idet man nedsatte det fremtidige antal til landmøller udfra en formodning om kort levetid på de eksisterende anlæg. Imidlertid viser det sig nu , at den tekniske kvalitet er langt bedre end man regnede med. Så vindmøller med en forventet levetid på 20 år eller 28 år bliver måske 35 år gamle, før en udskiftning er nødvendig.

 

I energiforliget nedsatte man antallet af tilladelser til møller til 1850 på land. Nu viser det sig at den gode service let opretholder levetiden på langt flere anlæg. Og det betyder , at nye anlæg ikke kan få den nødvendige tilladelse.

Og det betyder igen færre arbejdspladser på vindmøllefabrikkerne , selvom folk står med pengene i hånden til nye investeringer. Altså en fuldstændig omkostningsfri situation for politikerne.

Så den grønne udvikling har tunge skridt mod en CO2 fri deadline i 2030.

 

Og det selvom man planlægger en langt større elektrificering af både varme , el og transport. Resultatet bliver , så at man må bruge valuta til energiimport , når tusindvis af ladestandere i fremtiden skal fylde "tanken" på bilerne.

Men det er man nok ligeglade med.

 

Se også:

 

https://app.bwz.se/vindmolle/b/m/?l=73f79d62-a6fb-418d-8aa0-820ebcc595fa&r=1892&rcrc=DC968187

 

 

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework