Den store fokus på udlandet og de mange restriktioner herhjemme .

Hvis man virkelig ønskede en grøn omstilling ville de mange benspænd mod interesserede VE skulle omlægges ret voldsomt. Men det er tilsyneladende en anden dagsorden , der er herskende.

 

Hvis man opsatte små vindmøller ved alle fritliggende huse, så ville den grønne omstilling ske indenfor få år, men det synes som om , at grøn omstilling er en langsigtet ønsketænkning.

Hvis alle fik elbiler skulle el-nettet forstærkes for milliarder . Hvis man forstærkede udbygningen af husstandsmøller ville man kunne spare væsentlige udbygninger. Og så ville folk endda selv betale for deres anlæg.

 

Det ville samtidig gøre det muligt , at producere husstandsmøller til en betydelig lavere pris. Når en fabrik kunne sprøjte 10 kW møller ud som Nilfisk støvsugere på et samlebånd.

Enkeltstyk produktioner er alt for dyr en løsning, hvis fremtiden skal blive grøn og elektrisk.

 

Husstandsmøller i egen installation kan fint bruge al energien til varmepumper, dyppekogere og opladning af elbiler. Så hvorfor så mange forbehold ?

Der skal søges i både øst og vest udover diverse miljø godkendelser. Hvorimod en landmand kan opføre en silo uden det mindste problem.

Husstandsmøller kunne for en forsøgsperiode undtages . Og så kunne man se om der sker noget .

 

Vi husker nok dengang solcellerne faldt i pris og rigtigt mange hustage fik ny belægning. Dengang panikkede politikerne og indførte en masse begrænsninger.

Det var det rene idioti. For markedet var allerede mættet før udløbet.

Vi kunne gøre det samme med husstandsmøller.

 

Men det er op til Energiministeren at vove pelsen.

 

Foreløbig begejstres man over en energieksport på 100 mia. kroner.

Men det hjælper jo ikke på den grønne omstilling herhjemme-

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework