COP værdi er varmepumpens ydeevne.

COP 25 er det 25ende møde mellem alle verdens lande vedrørende klimaudfordringerne, hvor man har lovet hinanden en CO2 reduktion .

 

COP 25 holdes i Madrid (Spanien) i disse dage. Det er de store lande der forurener mest med CO2 udslip , men det er de fattigste der lider under klimaforandringerne.

 

Egentlig er navnet COP ret misvisende fordi det står for "The UN Climate Change Conference" og Pet i CPO står for Protokol.(aftale).


COP 25 skulle være afviklet i Chile , men intern revolte endte med at de måtte melde fra. Og Spanien trådte så til som værtsland.

 

De fleste lande har sat nogle mål for 2030 og 2050 undtagen USA , der meldte sig ud , da Donald Tromp blev præsident. Idet kul-lobbyen i USA intervenerede.

Man ønskede ikke at lukke de mange kulminer.(arbejdspladser).

 

Klimagasserne påvirker vores vejr og vejrsystemer. Vand er den kraftigste klimagas, dernæst mener man CO2 er den næste. Da CO2 primært skabes udfra menneskelig aktivitet har man valgt at indføre reduktion af kuldioxid mængden i atmosfæren.

 

COP 25 skal så holde de rige lande op på store reduktions mål . Og eventuelt betale for de skader som manglende regn, for meget regn og vandstands stigninger medfører.

 

På grund af den hovedkuls flytning af COP 25 forventer man først resultater i 2020 eller til COP 26.

Det bliver nok ikke uden stor skuffelse i den 3die verden.

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework