Lader man kulkraftværkerne køre på fuld drøn , så vil elektriciteten fra vindmøller og solceller kun kunne lappe ,hullerne.

Aftager man vindkraft elektriciteten fra nabolandene og slukker for de danske vindmølleparker, så opstår der store grønne overskud her. Overskud der ligesågodt kunne være brugt .

 

Flere fjernvarmeværker har højspændings dyppekogere i lagertankene, men de må tilsyneladende ikke bruge den danske overskudsstrøm. Selvom de står klar til det.

Og når man så ligefrem presser vores egne til nedlukning periodisk , så gør vi både de kulfyrede kraftværker, tyske møller i Schleswig Holsten og tyske brunkulsværker en stor tjeneste.

 

Det er som om der er en holdning om "Dem og Os", Vindkraft er tilsyneladende tit og ofte i anden række. Og det selvom man kunne forære overskuddet til kraftvarmeværkerne.

Vi står jo ikke i en nødsituation , hvor tyske atomkraftværker skal afsætte energien , men i en eller anden prioritering, hvor vind og sol trækker det korte strå.

 

Noget tyder på at der er brug for en anderledes "grøn" styring, hvis forsyningen fortsat skal vokse i mere grøn og klimavenlig udvikling.

For det går jo ikke aller bedst i omlæggelsen fra kul til vind.

Og introduktionen af mere elektricitet.

 

Se også:

 

https://ing.dk/artikel/halter-med-at-fa-elektrificeret-danmark-230168

 

Ian

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework