En meget stor messe , der foruden den store udstillingshal også bestod af 4 meget store udstillings telte.

Messen for store vindmøller holdes hvert år i september måned i henholdsvis Husum og året efter i Hamburg messerne. Som har overtaget konceptet fra Husum.

Sidste år var vi i Hamburg og oplevede et anderledes messe koncept. Hvor mange store møller var udskiftet med plancher og videoer på lækre stande, så publikum vel nærmest ikke kunne se den store forskel på Siemens, Gamesa ,Envision, Vestas ,G.E.Electric o.s.v.

Der var dog enkelte med rigtige møller ,gear og generatorer.

 

Noget andet var Husum Messen i år. Her manglede alle de store møller. Men diverse firmaer var trods alt til stede i form af plancher, cafeborde ,video-film og sceneopbygning. Det er tydeligt at de nye udstillere ikke har forstand på vindkraft , men stor viden om messe-design.

Og det bar alle de mange "stande" præg af.

 

Man udstillede mange løse reservedele , arbejdstøj , sikkerhedssko og klatregrej. Ligesom sagførerfirmaer, arkitekter ,developpere, universiteter med videre prægede billedet. VE udstillingen har skiftet fra primær til sekundær fase, hvor baglandet har overtaget alt for meget.

Det interessante var i områder simpelthen væk.

 

En masse fyld var proppet ind mellem stande .

 

Hvis det havde været en udstilling om kul , så ville flaskegas sælgere ,cykelhandlere, sælgere af haveredskaber jo være et fremmedlegeme.

I Husum fik man det indtryk , at lidt meget ikke levede op til tidligere års seriøsistet.

Så omklamringen af Husum Messen fra Hamburg tar nok snart livet af messen ved Eideren. Med mindre folk mere kommer fordi der er messe og ikke fordi der er VE messe.

 

Imellem revl og krat var der dog fortsat enkelte lyspunkter.

Dog skulle man lede efter VE nyheder.

 

Ian

 

 

JSN Shine is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework