English French German Italian Portuguese Russian Spanish

 Sammensætning af elproduktionen fra vedvarendeenergi i Danmark i 2011

HomeMenuArtiklerArtikel liste

Politisk snyd med solcelleafregningen.

Da energiministeren i sin tid indgik energiforliget med Folketingets partier troede alle , at den fremtidige afregningspris blev 1,30 krone per kWh , men så blev den sendt til høring i EU.

 

 

I Sverige og Tyskland , der på samme tid indførte tilsvarende ordninger , sendte man ingenting til høring i EU. Og ordningerne blev administrativt indført uden problemer.

Men i centraladministrationen i Danmark har der åbenbart været stor modstand mod ordningen, for uden egentlig årsag sendte man den danske ordning til Bruxelles.

 

Og der kunne man åbenbart ikke behandle sagen hverken hurtigt eller smidigt. For nu har man rettet kommafejl 7 gange . Og hver gang har papirgangen haft opsættende virkning. Og hver gang er der gået måneder mellem spørgsmål og svar.

 

Så før man får en blåstempling i EU regi , så udbetales der ikke det fulde afregningsbeløb til de berørte solcelle ejere.

 

Indtil nu er produktionen i følge pressen blevet afregnet med 60 øre per kWh . Og det er til folk der vel at mærke i tillid har investeret halve og hele millioner. Så der er en del der står og mangler penge til afdrag og forrentning.

 

Man skulle tro, at der er embedsmænd , som behandler sagen , der ikke har passet deres arbejde. Eller også er det fra øverste ledelse politisk bevidst , at det hele forhales i det uendelige.

 

Se også:

http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Nordjylland/2014/07/17/072629.htm

 

http://solcelleforening.dk/images/pdf/Alvorlige_konsekvenser_af_uf%C3%A6rdig_solcellelovgivning.pdf

 

http://www.energy-supply.dk/article/view/137111/solcelleejere_sukker_efter_den_sidste_halvdel_af_deres_penge#.VAnMZ9ZJzOQ

 

http://www.energy-supply.dk/article/view/132867/psoordningen_er_ulovlig#.VAnNJtZJzOQ

 

Ian

 

Gå til toppen